Jahopp!!

Jag måste va världens tråkigaste bloggare just nu :P Här händer det inte mycke. Vi är fortfarande stuck och har ingen aning om när vi kan komma härifrån. vill hälst va hemma innan helgen så att jag kan spendera lite tid med mina boys iaf <3 saknar <3.
Idag lyckades jag få in en mysig jogging runda/promenad med lille Josh. vi va på en golfbana så det vart mycke kullar och dalar, lite blandat tempo eftersom Josh bara e 4år :) men det var han som bestämde tempo och jag följde efter :P
Annars så hänger vi mest och vänter på att ett mirakel ska inträffa och vägarna ska bli återuppbyggda.
Men det verkar som att ingen riktigt har några klara beslut över hur lång tid det kommer att ta. Hoppas "sooner rather than later" men det kan nog ta ett par dar iaf. Tur iaf så hittade jag ju golfbanan, så den får bli min nödlösning till träning tillsvidare :) ganska sjysst iaf. blir då mestadels cardio denna veckan eftersom gymmet är stängt. men ska se till att utföra lite lättare calestethics imorgon.
Hoppas att alla har det kanon bra :)
Imorn ska jag ta med kameran till golfbanan :)

Stuck!!!!

Jaha då var vi strandade här oxå :( Stormen som mestadels såg ut att vara regn här bestämde sig för att spola bort alla vägar till och från berget vi befinner oss på. Först hade vi ingen ström och derför heller inget internet, så jag har inte kunnat uppdatera bloggen föränn nu. Innan vi riktigt insett hur allvarligt läget var så spånade vi på att förflytta oss till Boston, men vi insåg snabbt att det inte fanns någon möjlighet att ta oss härifrån. Så dagen idag har bestått mestadels av att försöka få tag på mat, så att vi kan stå oss tillsvidare, och underhålla uttråkade barn.
Men tyvärr så är det enda vi kan få tag på typ pasta, yoghurt, flingor och div, snacks. Inget som riktigt passar min diet, vilket är väldigt jobbigt för min kropp har vant sig vid att äta ren hälsosam mat, inga mjölkprodukter och väldigt väl utvalda kolhydrater, så min mage har gått i strejk, oj vilken magknip jag har :( inte kul.
träningen kommer att bli promenader i berg och skog, eftersom det inte finns ström i gymmet så är ingen tillåten att gå in där.
too bad...
så här ser det ut rund berget i vermont.

Regnet det bara öser ner!!!!

Nu har Irene slagit till i NYC, själv e jag inte där men håller koll genom nyhets sändningarna som står på. Tydligen så är södra Manhattan nu översvämmat med 2-3 feet med vatten. känns ändå rätt skönt att inte vara i NYmetropolitan området nu när stormen slagit till. trots att Irene ska komma på besök här oxå så kommer hon inte att vara lika stark. Men det regnar, oj vad det regnar, har regnat hela natten. blött blött blött. Ska försöka att ta lite bilder senare. och nu gick strömmen. :(
får se vad det blir av denna dagen :S
be safe out there!

"The City that never sleeps" har gått o lagt sig...

Efter mycket om och men så lyckades jag hoppa på en tunnelbana ungefär vid 11tiden imorse, det va tur för när jag kommit in till Manhattan så stängdes HELA tunnelbane systemet av. Även bussar och tåg är alla avstängda. Jag lyckades hoppa på en buss och ta mig hem i lagom tid, för nu är även NJ-transit avstängt. Eftersom jag kom hem tidigare än önskat så passade jag på att lägga in ett träningspass på mitt gym. Idag stod det axlar på schemat, träningen gick jättebra, jag la även in 50min cardio. Skönt.
Efter träningen åkte jag hem till Johanna, vi fixade lite inför den kommande stormen, tog in utemöbler, säkrade soptunnor osv. Hon hade blivit lämnad själv i huset då hennes "värdfamilj" är bortresta.
Sen blev det en välbehövlig dusch, planen var att vi skulle åka mot Vermont straxt efter 20:00 men under eftermiddagen ändrades förutsättningarna så vi bestämde oss för att åka kl 19:00 ist. Ett bra drag tycker jag, för just när vi satt oss i bilen så började regnet komma ner kraftigare. Skönt iaf så var det nästan tomt på vägarna.
Vi har nu kommit till hotellet, och jag har intagit sängläge :)
Förmodligen så missar vi det värsta utav stormen eftersom vi befinner oss så långt norrut, men regn imorgon är ett faktum. (Tur att hotellet är utrustat med ett gym).
Nu är det stup i säng som gäller.
God Natt <3

Äntligen Fredag :D

Men tyvärr så varar inte helgen speciellt länge :( ska vara på jobbet igen imorgon kväll för att åka till Vermont i 5 dar :( inte helt sugen... men det finns iaf gym och internet på hotellet :D
Idag fick jag in mitt ryggpass trots att det har vart späckat schema hela dan. skönt.
ska se om jag inte kan få in lite intervall träning ikväll med älsklingen <3
annars kanske det blir biomys får se vad grabben säger när jag kommer dit. Nu e iaf väskorna packade, alla tillskott e med. Inget fuskande med dieten bara för att jag inte e hemma... :) och nu väntar jag bara på o få sluta så jag kan spendera knappa 24 tim med mina grabbar <3
TGIF!!!!

Life is GOOOOD!!! :)

Trots att det inte blev nån träning idag så känner jag att livet är på topp. det känns som att allt är på väg åt rätt håll, med undantag för en sak, men det är inget jag kan styra över=inget o lägga ner energi på "synden straffar sig själv"... synd bara att det måste vara så.
ja ja...
ser iaf grymt mycke fram emot morgondagens träning :) det blir Rygg, triceps+ intervaller och cardio, tufft men kul. Eftersom jag blev tvungen o skippa dagens träning så får det bli dubbelt imorn :)
Wiiii hooo, jag är redo. ska bara slänga i mig kvälls shaken och sova lite först.
Godnatt Sverige <3 I miss you

Formbilder!

För övrigt så behöver jag ta nya formbilder i helgen, de bilder jag har uppe nu är några veckor gamla. Måste se till o kirra det i helgen. :)

Lugnet före stormen?

Har just storm-säkrat huset och bundit ihop alla ute-möbler i väntan på att "Irene" kommer på besök i helgen, hon ska tydligen vara hemskt våldsam och aggressiv. Otrevligt tycker jag men men... skämt å sido så ska tydligen en "tropical storm" rulla förbi här på östkusten i helgen kan ju bli intressant o se om det blir nån cykel semester eller inte. (vill ju helst slippa :P) det handlar ju om jobb för min del.
Tyvärr så verkar det som att jag ev inte kan utföra min planerade träning ikväll heller :( allt detta p.g.a denna tjuriga storm. Måste kanske jobba över ikväll eftersom min avlösare måste åka ut till LI och storm-säkra det andra huset :( I så fall får det bli dubbelt imorn, Jag som hade tänkt o lägga in ett yoga pass imorn, men det får bli nästa fredag isf. allt hänger ju på om jag blir avlöst i tid eller inte, hoppas, hoppas ,hoppas...

God morgon!

I natt så har jag inte sovit så bra, märks på den dundrande huvudvärken, ska försöka se till att få in ett litet power-nap innan jobb och träning i em. på tränings schemat för eftermiddagen står Rygg, Tricep + cardio. Nu ska jag gå upp ur sängen och förbereda mat för dagen.
kom ihåg " If you see it, you can achieve it" ett favorit citat <3

Shit vad bra det går!!!

Idag så gick jag igenom träningen med ett helt fantastiskt flyt :) Så skönt, jag kunde öka vikterna på samtliga övningar. Till o med Cardion flöt på utan problem, wiihooo...
så här såg dagens träning ut:
  • Uppvärmning hopp-rep 5min
  • Incline chest press på smithmachine 4 sets of 12 reps
  • Incline DB fly's 4 sets of 12 reps
  • framåt lutande dips för bröst, 3 sets of 12
  • alternating DB curls 4 sets of 12 per arm
  • reverse grip BB curls 4 sets of 12
  • 3 sets of 25 reverse crunches
  • 3 sets of 25 crunches
+ 50min på löpbandet 15 incline, med fokus på puls slag 140.
Kändes kanon genom hela passet, och känns skönt när kroppen känns stark och utvilad trots träningsvärk ifrån måndagens ben träning.
Nu efter en skön dusch är det dags o nanna kudde :)
"Keep up the hard work peeps" in every aspect of your life.
Ifrån några månader sen. Måste ta nya form bilder i helgen :)

Äntligen tip top!!!

Idag är första dagen på väldigt länge som jag har fått lite extra tid över :) så skönt. Har passat på o försöka komma ikapp mig själv. Eftersom det blev vilodag ifrån gymmet idag och jag fick bli ledig tidigare från jobbet så hade jag plötsligt en hel eftermiddag att fylla. så jag har passat på att verkligen rensa och städa i mitt lilla rum, det känns som att en sten lyfts ifrån mina axlar. Jag älskar att ha det ordningsamt, men det är svårt att hålla allt på topp när ytan är liten, saker fylls på och tiden inte riktigt räcker till.
Nu kan jag luta mig tillbaka och sätta på en film utan att känna mig det minsta skyldig.
*I morgon står "Chest, Bicep & Abs" på tränings schemat + Cardio. Ska bli super skönt.
Natti natti.

Tjoohoo!

Haha det här med bloggande känns som en hel vetenskap, att få bloggen att se ut som att den representerar en själv är hemskt svårt när man aldrig har gjort detta förut. AAAHHHH.. hemskt frustrerande. men snart ska jag nog få till det.

"Allting som du vill kan du göra"


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0